Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Wij organiseren maandelijks gratis eAnonimiseren webinars.

We laten zien hoe het werkt en beantwoorden al uw vragen.

Interesse? Schrijf u in voor een van de onderstaande data.

5 juli

10.00 - 11.00 Inschrijven

6 sept.

10.00-11.00 Inschrijven

Webinars eAnonimiseren exclusief voor GGD-medewerkers.

Speciaal en exclusief voor GGD-medewerkers organiseren we drie gratis Webinars eAnonimiseren. Voor GGD’en geldt net als voor andere organisaties dat zij steeds meer informatie en documentatie openbaar moeten maken. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor het voldoen aan Wob-verzoeken.

In deze sessies laten we zien op welke wijze alle bestanden (documenten, e-mails, enzovoorts) snel en efficiënt automatisch geanonimiseerd kunnen worden. Dit scheelt veel handmatig werk dat beter besteed kan worden aan de inhoud en het proces. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u tijdig kunt voldoen aan de verzoeken en belangrijker nog: dat uw documenten correct geanonimiseerd zijn en u geen risico’s heeft op datalekken.

Als u de voorkeur geeft aan een 1 op 1 Webinar met uw directe collega’s kunt u deze direct in onze agenda’s plannen via de button onderaan deze pagina.

Data volgt

Volledig automatisch eAnonimiseren van uw ruimtelijke plannen.

Ruimtelijkeplannen.nl is het landelijke portaal met bestemmingsplannen, structuurvisies en algemene regels die gemaakt zijn door gemeentes, provincies en het Rijk.

De gepubliceerde documenten en bijlagen bevatten een grote hoeveelheid niet geanonimiseerde privacygevoelige gegevens. Dat geldt waarschijnlijk ook voor de documenten van uw organisatie!

U kunt dit eenvoudig controleren door onderstaande link te openen en uw organisatie op te zoeken of uit de lijst te selecteren.

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/ 

Als u vervolgens klikt op één of beide manifesten (STRI2006 of STRI2008/2012), daarna via het + een plan opent en vervolgens een aantal PDF-documenten bekijkt zult u zien dat veel privacygevoelige gegevens nog volledig openbaar zijn. Het gaat daarbij om namen, adressen, telefoonnummers, e-mailadressen, enzovoorts.

Data volgt

Wij hebben het anonimiseren van uw ruimtelijke plannen volledig geautomatiseerd. U hoeft zelf niets aan te leveren. 

Wij leveren de in concept geanonimiseerde plannen aan u en na uw (steekproef)controle ontvangt alle geanonimiseerde plannen van ons. 

In de Webinars laten we u zien hoe dit werkt. 

Voorkeur voor In Company of 1 op 1?

U kunt ook een Webinar met collega’s plannen of zelf met een van onze specialisten een afspraak maken. Via onderstaande button heeft u direct toegang tot onze agenda en kunt u een afspraak plannen op het moment dat u het beste schikt.